tisdag 7 februari 2012

en kväll som denna

Jag har världens bästa vän, nu är det officiellt. Agnes Alm, om månggifte var lagligt i Sverige skulle du vara min fru. Vad skulle jag göra utan dig?

Nä amelie, det här måste jag ändå säga är ett klag utan anledning. Det finns ingen som är perfekt, som lever ett perfekt liv med hur mycket tid o ork som helst. Även om många andra verkar ha det smärre bra, typ underbaraclara eller nån annan supperduktig, så är det inte så. Och att du dessutom är gravid gör ju allting mycket mer energikrävande. Så jag tycker du ska ge lite credd till dig själv som jobbar, ska ha barn, pysslar och går på gudstjänst. Jag gör INENTING av det där. Som din vän tänker jag säga sluuta tänka sådär, och hoppas inte du tar illa upp <3 (eller kanske lite lagom illa upp, som man gör av vänners ord) Tänk allt fint du har i ditt liv. Superwoman är ingen bästevänn jag önskar mig ändå, så det behöver du inte sikta på ;)
jag älskar dig, kämpa på!

1 kommentar:

  1. YAAY! Lyckas ju bättre på din blogg än på min egen. Fast nu har du inspirerat mig så nu ska här bloggas! eller försöka i alla fall..
    Men Amelie, du vet ju att vi aldrig hade funkat som fru och fru. Det hade ju blitt tredje världskriget inom en vecka! Låt oss fortsätta vara världens bästa vänner, officiellt!

    SvaraRadera