onsdag 25 april 2012

en kväll som denna

Det som började som en riktigt förbannad kukdag (om ni ursäktar uttrycket) har tro det eller ej löst sig helt okej! Bortsett från panikångest och hysteriskt gråtanfall efter att ha ätit glass med nougatsås så har krånglet  på något knasigt vis rett ut sig, även om det har slitet sönder varenda cell i kroppen och sprängt huvudet gång på gång innan dess. Men, såhär i slutet av dagen känns det värt det. Vi satt och kikade på Alice i Underlandet (Disneys version från -45, vilken annars?) förut, och tog fasta på Galna Hattmakarens idé om att man borde fira vardagskalas istället för födelsedagskalas, för då får man fira 364 gånger om året istället för en. Så, i helgen blir det massor av vardagskalas, hämta bil på fredag för att sedan åka och fika med fina faster. Sedan tar vi vår nya fina bil till Alingetexas och går på iGod med Linnéa och Maja och träffar lite gamla goingar. Sedan blir det lördag, och då ska vi bara vara hemma och pussas, och sedan blir det söndag, och då ska vi göra våran sista spelning innan Sparv tar upp all vaken tid. Fiiiin helg! Så nu är det bäst att ungen inte bestämmer sig för att kika ut förrän tidigast på tisdag, eller möjligtvis måndag, för det har vi inte tid med. Så det så, lyssna på mamma nu, skruttunge.

2 kommentarer:

  1. hälsa alingsås från mig. eller rättare sagt. de jag tycker om i alingsås. de andra kan du strunta i. (tror vi har några gemensamma på den listan)
    Ta hand om dig nu det sista, oki? <3

    SvaraRadera
  2. åhh himla skit att jag ska ligga inne just iGod helgen :/ annars är jag så pigga att jag helt klart hade åkt dit för att få träffa er!<3

    SvaraRadera