tisdag 20 mars 2012

en förmiddag som denna

Jag har utan konkurrens världens bästa man. Just när som jag trodde att smärtan nått sin yttersta möjliga gräns, och jag skulle ramla ihop och dö i en kaskad av tårar, plockar han fram ett av sina bästa scouttrix, och nu en sådär tolv timmar senare kan jag faktiskt både stå och sitta upp i mer än fem minuter i sträck! Ibland undrar jag verkligen vad jag gjort för att förtjäna en så fin karl. Hade nästan glömt vilken lycklig känsla det är att vara någorlunda utvilad, jag önskar mig att alla skulle få känna sig så varje morgon - tänk vilken fin plats vi hade levt på då!

Idag har jag bestämt mig för att klara av att jobba, jag blir helt galen av att ligga hemma och inte kunna göra någonting, så för att förbereda mig så långt det är möjligt har jag spenderat morgonen på lugnaste vis, med Morgonpasset i P3, en gosig katt, och ikea.se, för att planera inköpslistan inför fredag. Och vad för fantastiskt är det som ska inhandlas? Jo, hör och häpna, ny sääääääääng! Stor lycka! En ny säng är någonting jag har önskat mig sen jag var typ 14, och visst, jag har byggt någon här, vi har bytt med någon begagnad där, men ny säng, den känslan har jag fortfarande inte fått uppleva. Så nu blir det 160-säng, precis lagom med plats för en Richard och Amelie, en liten Sparv och två katter. Som att inte detta vore nog, så bestämde vi oss för att vi förtjänar en sängstomme, och vad kan då passa bättre än att köpa en skruttråkig, och sedan pyssla den fin? Så, här ska vitmålas, kläs med tyg, byggas om och förstärkas lite här och var.

Såhär ser tråket ut när det kommer hem på fredag, stay tuned för resultatet av pysslandet! Fast, först kan du ju få hjälpa till lite. Står och väger mellan två tyger, båda fantastiska på sitt sätt, men att bestämma sig är ju inte min starka sida.
Så, vad tycker du...
...Tant Berta eller fröken MonaLis?


2 kommentarer:

  1. tyget till höger tänkte jag först. men sen kanske det till vänster är lite mer "sovrum" känsla. hugget som stucket! jag vill också till IKEA! Men av helt andra orsaker än inredning (vilket iofs aldrig är fel) Men, den svenska maten!

    SvaraRadera